maKcik MaNis

My photo
kuching, sarawak, Malaysia
sudah berumo 21 tahun...asal saya aloq staq maju jaya!ding...skrg study kt unimas n mostly want to say, im juz ordinary gurl who always make mistake..tak suka makeup tp suka men makeup2..hahahaha!saya suka lepak, n sgt suka menghabiskan masa dgn membaca..chill up to read..xsuka jgn baca!byebyebye!

Dec 10, 2010

owh dear!!

yeah,sudah lama ku tidak mengON9kan diri..bukan apa...dok rumah neh keja nk kena wat..then dengan kena demam n gastrik yg terok!!berguling-guling gk aku menahan kesakitan..wahahaha!!nak kata aku xmkn,perut aku dah kembong dengan makanan..mungkin sebab tabiat makanan aku yg suka makan pedas n masam-masam..huhu!!oklaa,xda pape nk cerita lagi sebab mood sakit masih ada..aku on9 pn sebab nk ikut perkembangan kawan2ku ini..n now,aku nk letak pix sket2..hehe..usha2laa yeah..TINGGALKAN KOMEN ANDA JUGA..muaaxx!!

 owh,neh masa mkn kfc ea...member cayunk aku yg kt sebelah 2 yg belanja sebab dia keja..ahehe..nama dia NOOR ILLYNA JASMIN..saya syg dia sbb dia kawan saya..hehe

 pic neh sya xpasti dimana sbb tirah taw belasah tangkap aje,,tgk mulut aku yg memuncung aje 2..hahahaha!!

 I LOVE DIZ!!!sume neh bestfriend aku taw!!!hehehe..malam di KFC..



 depan pavillion KL...xda keja so kami cari kerja!!wuhahahaha...

 dalam kesibukan malam,kami tetap meredahnya dgn berjalan kaki..haha



 MANA CUN????





 kontra kan???hahahaha!!

2 comments:

  1. sOnoknya berjaln-jalan..

    ai shura**w!nk**
    i fOllow u

    ReplyDelete
  2. mmg sonok kalo bab brjalan!!hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...